Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
logo
  • Jozef Duthoystraat 8
    8790 Waregem
  • 056/615445
  • Website

Kaas& Co

Waarom is Kaas& Co de beste keuze voor u?

Niet alleen Kaas maar zoveel meer... In 2015 werd "Kaas&Co", als eerste kaasspeciaalzaak in België,bekroond met het kwaliteitslabel "erkend kaasrijper". Dit betekent niet alleen dat we onze kazen rijpen tot ze perfect à point zijn, deze titel staat ook garant voor een geselecteerd aanbod aan rauwmelkse, fermierkazen , onderworpen aan hoge kwaliteitseisen.

Meer over Kaas& Co:

Nu, na 24 jaar later, is Kaas&Co uitgegroeid tot een begrip in Waregem . Niet alleen een gerenommeerde kaasspeciaalzaak, maar ook een mooie traiteurszaak waar alles vers gemaakt wordt, waardoor we ons HIB-Label hebben behaald. Recht tegenover de winkel hebben we Taste&Co . U kan bij ons terecht voor alle privé feestjes,familiefeestjes, recepties, rouwmaaltijden , degustatie,...

Wat kan Kaas& Co u bieden?

Bij de verbouwing nu 14 jaar geleden werd het aantal koelcellen uitgebreid van 1naar 3 , wat een enorm voordeel bood. Op die manier kon ik immers zelf mijn kazen afrijpen. De kazen worden aangekocht op de vroegmarkt in Rungis (bij Parijs ) maar ook rechtstreeks bij kleinschalige producenten die een selectie van ambachtelijke fermierkazen aanbieden. Voor de traiteur net het zelfde , alles wordt in onze keuken bereid door 2 chefkoks met dagverse producten en lekkere kazen !

Wie gingen u voor?

Onze klanten zijn doelgerichte kopers die al wat van voeding kennen , bij deze is het voor ons zeer belangrijk om mee te zijn in de tendensen van deze tijden en openstaan voor verandering en suggesties. Wij gaan ook altijd voor een fullservice; bv racletteschotel bieden we aan met aangepaste charcuterie, salade met vinaigrette en krielaardappeltjes , zodoende de klant maar 1 winkel hoeft te doen !


Foto's van Kaas& Co


Kaas& Co in het kort

Online bestellen:

Ja

Soort(en) kaas

  • Buitenlandse kaas
  • Kazen van boeren van bij ons
  • Nederlandse kaas

Verkoop van noten / zuidvruchten:

Nee

Soort bedrijf:

Winkel

Verkoop van streekproducten (van binnen 40km van het bedrijf):

Ja

Verkoop van bijpassende wijnen:

Ja