sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Hoevensebaan 135
    2950 Kapellen
  • 03 605 18 13

De Genieter

Waarom is De Genieter de beste keuze voor jou?

De unieke kaaswinkel met speciale en klassieke kazen. Naast de heerlijke kaasschotels ook fijne klassieke en Italiaanse vleeswaren schotels. Gemakkelijk online bestellen! Bij elke kaasschotel krijgt u de nodige professionele informatie van de kazen. Veel ambacht kazen!

Meer over De Genieter:

Bij de kaaswinkel De Genieter is het van belang dat elke gelegenheid een reden is om heerlijk te genieten van kazen en fijne charcuterie. Bij De Genieter gaat het om te kunnen genieten van alle unieke momenten.

Wat kan De Genieter je bieden?

U kan een kaasschotel bestellen of zelf u kaasschotel zelf samenstellen in de winkel. Wij zorgen voor de nodige ondersteuning, zodat alles vlot verloopt van aankoop tot het genieten van de kazen! Eenvoudig een kaasschotel via de website 24/24. www.kaas-degenieter.be De Kaasschotel of charcuterie schotel zal klaar staan op uw gekozen moment.

Wie gingen je voor?

Onze vaste klanten weten dat service en begeleiding vanzelfsprekend is in ons bedrijf. Tevens kan iedereen hier terecht zowel particulieren, bedrijven, verenigen, enz. Voor ieders wil!De Genieter in het kort

Online bestellen:

Ja

Soort(en) kaas

  • 24/24 bestellen
  • Buitenlandse kaas
  • Geitenkaas
  • Nederlandse kaas

Verkoop van noten / zuidvruchten:

Ja

Soort bedrijf:

Winkel

Verkoop van streekproducten (van binnen 40km van het bedrijf):

Ja

Verkoop van bijpassende wijnen:

Ja